droppedimage

Info:

2 dagen van 10-16 uur

maximaal 8 personen

(bij maximaal 4 cursisten kan het in overleg in 1 dag)

zichtbare testmethode beheersen (biosensor o.i.d.)

je kunt aansluiten bij een bestaande groep of zelf een groep maken

locatie: Etten-Leur of elders in onderling overleg

inclusief koffie/thee, exclusief lunch

€ 222  incl. BTW

Nadat je in de eerste dag van Energetisch testen met biosensor hebt geleerd om met een biosensor te werken, kun je je nu storten op de wereld van de emoties. In twee dagen wisselen we theorie en praktijk of. Eerst verdiepen we ons in de theorie over onze “datarecorder” en hoe oude onverwerkte emoties ons nog in het heden kunnen blokkeren. Je leert volgens het systeem van de 5 elementen uit de Chinese geneeswijzen de blokkerende emotie opsporen, de oorzaak vinden, de emotie transformeren of integreren zodat je er niet meer door belast wordt.

Net als bij Energetisch testen mag je zelf veel aan het werk. Het testen van emoties is echter ingrijpender dan het testen van bijvoorbeeld voeding of geopathie (maar ook spannender!). Het vraagt de bereidheid van jou om open en eerlijk tegenover jezelf te zijn en empathisch naar je medecursisten.

Ik zal je daarin begeleiden en ervoor zorgen dat er niets wordt wakker gemaakt waar je nog niet aan toe bent.

Het is niet mogelijk om maar één dag te volgen omdat je dan maar een half systeem leert. Wil je de Opleiding holistisch therapeut volgen, dan kun je Emoties testen overslaan omdat dit daarin uitgebreid aan bod komt.