Hier vind je therapeuten die door mij zijn opgeleid en mijn manier van werken (deels) toepassen in hun praktijk. Ik stel ze graag aan je voor:


Iampowerment

Mijn naam is Imke Jacobs en ik woon in Utrecht. Bij Iampowerment kun je vanuit het ‘I am’ jezelf zijn, precies zoals je bent. IMA zijn mijn voorletters. Empowerment betekent in je kracht staan en bij elkaar maakt dat Iampwerment. De O staat voor de African Tree of Life omdat de Afrikaanse cultuur mij erg inspireert. Je bent van harte welkom voor een holistisch consult, coaching sessie of een kaartlegging. Heb je al een tijdje last van; vage klachten, hoofdpijn, buikpijn, gewrichtsklachten, somberheid, angstklachten, vermoeidheid, piekeren, stress/overspannenheid; dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik ondersteun je graag om je eigen kracht terug te vinden die altijd al in je zit.

www.iampowerment.nl, Facebook: Iampowerment, Instagram: Iam.powerment, emailadres: info@iampowerment.nl


Sanga Breda

Een holistisch therapeut die met beide voeten stevig op de aarde, haar intuïtie volgt. Dat is Kim. Onder de naam Sanga Breda nodigt ze je uit weer in verbinding te komen met je Zelf. Sanga staat voor contact, vriendschap en verbinding. Om de verbinding met je omgeving helemaal te kunnen maken, is het belangrijk aandacht aan je Zelf te geven. Kim helpt je (opnieuw) verbinding te maken met je eigen innerlijke kracht.

Via verschillende wegen ga je op zoek naar die verbinding. Je zult er zelf aan moeten werken, maar Kim begeleidt je graag, waarbij ze je helpt in je eigen kracht te staan, onder andere door blokkades op fysiek, emotioneel en spiritueel vlak te vinden. Aan de hand van verschillende protocollen krijg je de mogelijkheid deze blokkades bewust te doorvoelen en te verwerken.

Vind je het moeilijk voor te stellen waar we aan gaan werken? Stel je dan iedere klacht of vraag voor als een ui, waarvan de kern is omhuld met verschillende lagen. Iedere laag staat voor een gebeurtenis of emotie die je niet goed kon verwerken, en heeft zich als het ware vastgezet ergens in je lijf, waardoor klachten ontstaan. Laag voor laag pellen we de ui, tot we bij de kern komen. Het is een doorlopend proces, want het leven is een aaneenschakeling van gebeurtenissen. Maar door de handvatten die je van me krijgt, zul je steeds beter in verbinding komen met jezelf. Zelfacceptatie is het sleutelwoord. Ik bewandel dit pad naar verbinding graag met je, zo lang of zo kort als goed voor je voelt.”

Sanga Breda past bij jou als:

© Je klaar bent voor de volgende stap in je fysieke, emotionele en spirituele groeiproces

© Je vage klachten hebt (van hoofdpijn, gevoelige darmen tot stemmingswisselingen) die in de reguliere geneeskunde niet opgelost kunnen worden

© Je het moeilijk vindt jezelf op de eerste plaats te zetten

© Je steeds gas wilt geven en daardoor steeds weer over je eigen grenzen gaat.

© Je het moeilijk vind naar je eigen flow te luisteren

Naast holistsche therapie en coaching, biedt Sanga Breda nog meer vormen van aandacht voor lichaam, ziel én geest aan, zoals yoga, kaartleggingen en handvatten om je te verbinden met de natuurlijke flow van je eigen natuurlijke cyclus. Samen bekijken we welke weg het beste bij jou past.

Voor meer informatie, ga naar sangabreda.nl of volg sanga.breda op instagram.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten. Liefs, Kim