22170_landscapes0148_2_l

Info:

Wanneer: donderdag 23 februari 2023

Tijd: 10.30 – 16 uur

Maximaal 11 personen

Geen voorkennis nodig

Je kunt aansluiten bij een bestaande groep of zelf een groep maken

Locatie: Etten-Leur

Biosensor: is niet inbegrepen in de prijs en bij mij los verkrijgbaar, je kunt voelen welke bij jou past

Inclusief thee en iets lekkers en een uitgebreide cursusmap

€ 121 incl. BTW

Alles is energie, alle materie, onze gedachten, ziekteverwekkers, voeding, ons lichaam, ziel en geest. Deze energie kunnen we meten. Er zijn verschillende meetmethodes en de biosensor is daar één van. Het is eigenlijk een kruising tussen een pendel en wichelroede.

Deel 1

Tijdens deze dag krijg je een inleiding in wat energetisch testen is, hoe je kunt testen, wat je kunt testen, hoe je je kunt beschermen, wat polariteit is, hoe je mentaal kunt opvragen en hoe je geopathie kunt testen.
Je ontvangt een syllabus en oefent alles tijdens de cursus zodat je thuis met het “huiswerk” aan de slag kunt.

Als je zelf een biosensor hebt, breng deze dan mee. Anders kun je er eentje bij mij aanschaffen tijdens de cursusdag; ik help je graag bij de zoektocht naar een passende biosensor voor jou (kosten € 83) . Helaas heb ik geen biosensors te leen, omdat een biosensor erg persoonlijk is en niet snel “gedeeld” wordt.

Na deze dag kun je doorgaan met:

★ Deel 2
Emoties testen (NEI)
Opleiding holistisch therapeut (in deze opleiding komen ook alle onderwerpen van Emoties testen en Deel 2 aan bod, dus die zijn dan overbodig).

Deel 2

Tijdens de tweede dag gaan we dieper in op het testen van voeding, de ruggenwervels (en emoties per wervel), werken met testfilters, het testen van aura, chakra’s en meridianen. Als je speciale “wensen” hebt, kunnen we daar op deze dag nader op in gaan.