dsc_8051

Info:

7 avonden van 20 tot 22 uur

maximaal 8 personen

je kunt aansluiten bij een bestaande groep of zelf een groep maken

locatie: Essen (België), Den Haag of elders in onderling overleg

inclusief koffie/thee

€ 25 per keer in Essen/Den Haag, prijs op locatie in overleg

Door onze drukke manier van leven verliezen we soms het contact met onze innerlijke stem en weten we niet meer hoe we ernaar kunnen luisteren. Als je dan beslissingen moet nemen, hoor je vooral wat je hoofd zegt. Dat onderbuikgevoel  is er wel, maar je weet niet (meer) hoe je ermee in contact kunt komen.

Wij mensen zijn wezens die uit meer bestaan dan enkel een lichaam. We beschikken over een energieveld, energiebanen en nog veel meer. Deze cursus wil je meer duidelijkheid geven over alles wat niet zichtbaar is met het blote oog, maar wel voelbaar en aanwezig. Je krijgt door een stukje theorie en veel oefeningen de tools om jezelf als volledig wezen te ervaren.

Dit is niet zweverig of moeilijk, het is net als fietsen, het zit in je systeem als je het eenmaal hebt geleerd en je hoeft het je enkel te herinneren. Als kind deed je het automatisch, dus je kunt het al lang! Ik nodig je uit om deze kennis weer wakker te maken in jezelf.

De eerste 7 avonden verdiepen we ons in de alpha training, een manier om het contact met onze ziel, ons wezen te herstellen. Dit doen we met veel oefeningen, een beetje theorie en ook wat huiswerk. Alle oefeningen worden opgenomen zodat je thuis alles kunt herhalen naar behoefte. Er is veel ruimte voor al je vragen en twijfels.

In de volgende reeksen verdiepen we ons in de chakra’s, kijken we naar onze manier van communiceren, leren we voelen en ervaren waar ons aura zich bevindt en hoe we ons kunnen afsluiten, hoe de meridianen werken en waar ze zich bevinden en nog veel meer. Dit doen we in overleg met de groep.