levensboomzondertekst

Info:

1 dag 10-15.30 uur

maximaal 8 personen

geen voorkennis nodig

je kunt aansluiten bij een bestaande groep of zelf een groep maken

locatie:
Etten-Leur
of elders in onderling overleg

inclusief koffie/thee en lekkers en het dikke werkboek, kaartenset en testdoos

€ 247 incl. BTW en Certificaat

Er zijn vele manieren om contact te krijgen met je intuïtie en te luisteren naar je innerlijke stem. Eén van deze manieren is het werken met orakelkaarten.

Op de website www.levensboompaden.nl kun je kennis maken met de Levensboompaden, een kaartenset met 66 paden naar bewustwording gebaseerd op de oeroude wijsheid van de Kabbala. Ik wil graag met je op reis door de Levensboom op weg naar eenwording en heelheid.

Als je gewend bent om met (orakel)kaarten te werken, dan nodig ik je uit om dat ook met deze Levensboompaden te doen. In het boek staan een zestal leggingen die je prima zelf kunt uitvoeren en waar je hopelijk veel inspiratie uit krijgt en inzichten. Wil je meer begeleiding of uitleg, dan kan ik je een cursus aanbevelen. Kijk voor data in de agenda of vorm zelf een groepje: vanaf 6 mensen kom ik graag naar je toe voor de gekozen cursus. Neem hiervoor contact met me op.

Levensboompaden organiseert op verzoek ook: een één-daagse cursus, een lezing of een dagdeel waarbij iedere deelnemer een kaart kan trekken die uitgelegd wordt. Laat me weten waar jij behoefte aan hebt en ik regel het op de door jou gewenste plaats en tijd, indien mogelijk 🙂

Cursus voor therapeuten en geïnteresseerden:

Ben je therapeut/coach en wil je beroepsmatig werken met de Levensboompaden of wil je meer weten over de Levensboom en de Kabbala, volg dan deze tweedaagse cursus. Hier krijg je een beknopte inleiding in de Kabbala (geen voorkennis nodig), gaan we dieper in op de verschillende mogelijkheden waarop je kunt werken met het Levensboompaden systeem, hoe je de middelen kunt inzetten, wat je met de visualisatie oefeningen kunt doen en natuurlijk oefenen we met alle onderdelen op elkaar.
Je ontvangt een werkboek dat je naast het complete boek met kaarten kunt gebruiken met daarin een uitgebreide beschrijving van alle paden, compleet met visualisatie oefeningen die je met je klant kunt doen en een omschrijving van de middelen. Als je graag via testbuisjes werkt, dan is er een testdoos tegen kostprijs beschikbaar.

Investering: €247,- incl. BTW. Dit is inclusief het uitgebreide werkboek, kaartenset , testdoos en certificaat.

Cursusinhoud:

  • Beknopte uitleg over de Kabbala en de Levensboom als belangrijkste symbool; je hebt hiervoor geen enkele voorkennis nodig en we bekijken alleen de spirituele aspecten van de Kabbala, niet de religieuze. De termen die worden gebruikt zijn Hebreeuws, die worden uitgebreid toegelicht.
  • Uitleg waarom dit systeem 66 paden bevat, dit is geen willekeurig aantal en gaat terug op de Levensboom.
  • Als je met klanten werkt, hoe kun je dan testen met dit systeem; ik stuur je bij aanmelding een korte vragenlijst zodat ik weet wat je wensen zijn op dit gebied, dan kan ik mijn verhaal op jouw situatie toespitsen.
  • Hoe stem je je af voordat je met de Levensboompaden gaat werken; ik laat je de verschillende manieren zien zodat je zelf beslist hoe jij wilt werken.
  • Als je visualisatie-oefeningen doet met een ander, hoe begeleid je de ander dan? Ook dit hangt samen met het systeem waar jij zelf al mee werkt en ik pas mijn verhaal aan aan jouw situatie.
  • Natuurlijk gaan we ook oefenen op elkaar, we leggen een kaart voor een ander en leren hoe we die kunnen interpreteren en aan de ander uitleggen zodat deze meer bewustzijn krijgt.
  • Na de cursus ontvang je een certificaat als je akkoord bent met de voorwaarden die daarop staan.

Bij de cursus is de kaartenset, testdoos en het zeer uitgebreid werkboek inbegrepen. Hierin staan alle 66 paden uitgebreid beschreven met visualisatie-oefeningen, middelen en de samenstelling van de middelen. Dit werkboek is hier los verkrijgbaar.

Ik verheug me op onze ontmoeting!