shapeimage_1-1

Info:

7 dagen 9.30-15uur

maximaal 10 personen

geen voorkennis nodig

je kunt je aansluiten bij een bestaande groep of zelf een groep maken

locatie: Essen (België) of elders in onderling overleg

€ 450 incl. BTW

In 7 dagen reizen we door de 7 chakra’s. Voor aanvang van iedere dag ontvang je een lijst met vragen om je voor te bereiden en om zelf al te kijken welke chakra’s ondersteuning nodig hebben. We behandelen een stuk theorie, kijken naar de ontwikkeling van het chakra in de kindertijd en als volwassene, leren hoe we het chakra kunnen voeden met oefeningen en bijpassende voeding.

Je ontvangt een complete cursusmap met alle informatie erin, zodat je er thuis verder mee aan de slag kunt. Bovendien krijg je een kleine chakra attentie.

Een complete cursus voor wie meer wil weten over de chakra’s en zich bewust wil worden van hoe we onze chakra’s kunnen optimaliseren.

Je kunt de kennis uit deze cursus toepassen in je dagelijks leven; als je werkt als hulpverlener, coach of therapeut, dan is alle informatie een welkome aanvulling en ondersteuning in je werk. Ik adviseer je graag over de verschillende toepasingen.

Deze cursus wordt gegeven zodra er een groep van 6 personen is. Als je zelf een groep vormt, dan kom ik graag naar je toe. De prijs kan afhankelijk van de afstand iets aangepast worden. Diegene die gastvrouw of -heer is betaalt slechts de helft.